HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

Több, mint 2 éves a blogom

2013.11.10. 11:06 KissCsovi

2011. október 16-án indítottam útjára ezt a blogot. Már több, mint 2 éve. Ma értem el a 100. bejegyzésemet. (ez már a 101. :) ) A statisztikát böngészve egy másik szép kerek számot is találtam: 7900 lapletöltés volt a mai napig összesen az indulás óta. A napi rekord 213 lapletöltés. A napi látogatók tekintetében 75 a napi rekord. Ez alatt az időszak alatt összesen 34 nap telt el úgy, hogy senki nem kattintott a blogomra. Ennek nagy része az indulás eleje felé esett meg. 

Pont a tegnapi nap vetették fel nekem, hogy egyáltalán szokták-e látogatni a blogomat. Ezek a számok arra utalnak, hogy igen. :D Köszönöm, hogy ilyen kitartóan olvassátok a blogomat. Ezek a statisztikák arra sarkalnak, hogy folytassam is tovább. Ha már egy-két embernek motiválóan hatottak soraim, magamon kívül, akkor pláne megérte belevágnom. 

Legyetek a jövőben is ilyen kitartó olvasóim és tegyétek meg kedvencnek az oldalam, vagy rakjátok be a könyvjelzők közé, esetleg állítsátok be kezdőoldalnak, hogy ne maradjatok le semmiről! :D Osszátok, lájkoljátok, hogy többekhez is eljusson! :D

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr105622852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BenchPress 2013.11.14. 11:11:36

Hello,

folytasd kérlek a blogolást, szeretem olvasni a beszámolókat :) Főleg az edzésekről szólókat, tudnak plusz motivációt adni!

KissCsovi 2013.11.14. 11:26:25

@BenchPress: Köszönöm a biztatást. :) Folytatom tovább az írást. :) Tervben van, hogy egy-kettő keményebb téli edzésről beszámolót írok illetve videóval is kiegészítem. Majd kiderül mit sikerül összehozni belőle. :)

Deluxe Rebirthedborned 2019.05.20. 20:40:11

Szia,

BenchPress vagyok, még 2013-ból :)

Ugye lesz még blog? Érdekelne!
süti beállítások módosítása