HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

Csak csináld!

2018.04.14. 10:29 KissCsovi

Jön a tavasz, jön a jó idő és kerülnek lefelé a ruhák. Már a télikabát a szekrényben elrakva és te meg csak nézed, hogy egyre nagyobb és nagyobb a hasad, amit már nem rejt el a ruha. Azon vagy, hogy el kell kezdeni mozogni, mert nem tetszik, amit látsz. Erre röviden csak annyit tudok tanácsolni, hogy: CSAK CSINÁLD!

Mostanában hozzám is egyre többen eljuttok ezzel a problémátokkal, hogy hogyan, miként kezdjetek neki ennek. Ugyebár, már benned megvan a gondolat, hogy akarsz tenni azért, hogy egy szebb, fittebb és egészségesebb testben éljél. Ez már egy igen jó kezdet, de ez még édes kevés. Ez még önmagában nem fogja leolvasztani rólad a felesleget. Itt jegyezném meg, amit már szerintem korábbi bejegyzésemben is írtam már, de ha nem itt pótolom: Zsírégetés nem létezik! Vagyis persze a serpenyőben lehet, de a testedben nem. Pusztán biológiai oka van. 44 fokon ég a zsír és ugyebár 42 fokosan már kicsapódik a fehérje és meghalsz. Szóval csak energiává átalakítva tudod lepucolni magadat. Ehhez viszont mozogni kell, mert bármilyen csodaszert is ajánl neked bárki, azzal nem fog történni semmi. A kanapén ülve a tv-t bámulva zabálod a chipszet meg leöblíted egy pár liter kólával és mégis bomba alakod lesz!? Szerinted ez lehetséges?

Elárulom, hogy nem. Ehhez bizony oda kell tenni magad. Itt a jó idő és a friss levegőn is lehet nagyon jó edzéseket csinálni. Elmész tekersz a kerékpárodon, vagy egy szabad testsúlyos edzést csinálsz a kertedben, vagy egy kinti kondiparkban, elmész futni... Kezdetben nem kell tonnákat megmozgatnod a konditeremben. Szépen fokozatosan kell haladni. A legelején fordíts több figyelmet a helyes kivitelezés megtanulására az adott mozgásnak és ha kell kérj segítséget. Legyen része az életednek a sport. Juss el arra a szintre, hogy nem gondolkozol azon, hogy mész-e edzeni vagy sem, mert természetes, hogy mész. Figyelj oda az étkezésedre. Próbálj meg minél egészségesebb élelmiszert magadhoz venni és figyelj az arányokra. Légy kitartó és ne add fel! CSAK CSINÁLD!

12495120_1117516361621349_5904904938956989294_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr7713833770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása