HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

Körös-Kupa Sándor Tamás Emlékverseny

2013.07.22. 22:02 KissCsovi

Szombaton Szarvason volt a Körös-Kupa Sándor Tamás Emlékverseny, melyen én is elindultam Szabó Attilával párosban 200 méteren. A szarvasiaktól kértünk kölcsön egy hajót, mert úgy volt, hogy a többiek addigra már hazajönnek, mivel túl későre volt írva a programba a futamunk. Nem mondom, hogy rossz volt a hajó, de nekünk nagyon nem jött be. A hátsó ülést nem tudtuk állítani így elég instabilak voltunk. Emellett evezés közben nagyon ugrált a hajó alattunk. A kormányzás is kicsit nehézkes volt, mert túl kicsi kormánylapát volt a hajón. (A rossz tanuló magyarázza a bizonyítványát. :) ) Még az előfutamunkat simán nyertük annak ellenére, hogy megbillentünk. Viszont a középfutamban elvéreztünk. Itt is sikerült még jobban megbillennünk, mint az előfutamban és így itt már nem sikerült bejutnunk a továbbjutó helyek egyikére. Nagyon bántott a dolog, mert dobogós helyre is jók lehettünk volna. Olyan érzés volt, mint egy hete az egyes előfutamom. Éreztem, hogy több volt bennünk és nem tudtuk kihozni magunkból. Inkább legyek akár utolsó is, de úgy, hogy mindent beleadtam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr765419322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása