HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

IV. RAW Női Férfi Fekvenyomó Magyar Csapat Bajnokság, Budapest

2013.11.04. 21:26 KissCsovi

Most szombaton (november 9-én) kerül megrendezésre a RAW Fekvenyomó Csapat Bajnokság, Budapesten a XV. kerületben a Kavicsos köz 4-es szám alatt a László Gyula Gimnázium és Általános Iskolában. A JÁTESZ SE. csapat tagjaként én is részt veszek. A férfiak versenyének kezdete 12:30-ra van kiírva.

A  verseny  tervezett  időrendje: 

Mérlegelés                             Súlycsoportok                     Versenykezdete

november  9.   

08:00 - 09:30         Női         összes női súlycsoport                 10:00 

10:30 - 12:00         Férfi        59-66-74-83 kg                       12:30 

13:30 - 15:00         Férfi        93-105-120  - + 120 kg           15:30

 

Mindenkit szeretettel várok! Gyertek és szurkoljatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr595614848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása