HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

3-ból 3, avagy egy újabb magyar bajnoki cím

2017.04.30. 19:25 KissCsovi

A Fitbalance keretén belül került megrendezésre a Junior Erőemelő Magyar Bajnokság, ahol a Tiszafüredi KIE színeiben Törő Judit indult. Sajnos a rendezvény nagyon nem adott ideális körülményeket. Gondolok itt kis helyre, zajra, mosdóban sorban állás... stb. (Utóbbi viccesen hangozhat, de meg kellett gondolni, hogy mikor menjen el az ember a dolgára, mert 10-15 perc is lehetett míg oda volt.) Nekünk a hajnali kelés sem kedvezett, már 5-kor úton voltunk.

Na de nézzük, hogy is alakult ez a magyar bajnoki cím. Mérlegeléskor éppen hogy sikerült hozni a súlyt, de meglett. A guggolással kezdődött a verseny, ami Juditnak is és ugyebár mint nekem is gyenge pontjaink közé tartozik. A kajakos múltja és jelene miatt viszont a többi meg annál jobb. 62,5 kg-os egyéni csúcsot azért sikerült megcsinálnia. A nemzetközi tapasztalatokkal bíró ellenfeléhez képest 10 kg hátrányban voltunk. A fekvenyomáson esett egy kis csorbán, hisz országos csúcsot szerettünk volna dönteni, de most a 60,5 kg nem ment. Pedig az 55 kg-os nyomásból következtetve nem kellett volna gondot okoznia, de valószínűleg egy kis pillanatnyi hiba volt csak a háttérben és nem erőhiány. Versenyen ez is egyéni csúcs volt. A felhúzást már 5 kg-os előnnyel kezdtük, ahol szintén egy szép 105 kg-os egyéni csúccsal zártuk a versenyt. Érdekesség, hogy a magyar bajnoki cím összetettben a 90-es kezdővel már meg volt. 

Nagyon szép tavaszi szezont zárt Judit. 3 Magyar Bajnokságból 3-at meg is nyert. Egyetlen pici hiba a csúcskísérlete volt, mert amúgy minden versenyen minden fogása sikeres volt ezt leszámítva. Még Juditban nagyon sok van. Remélem felszínre tudjuk hozni, ami benne rejlik még. Gratulálok neki!

20170430_073151_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr3612469653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása