HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

Versenybeszámoló: XXII. Női, Férfi Fekvenyomó Magyar Bajnokság, Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokság

2011.11.27. 12:47 KissCsovi

A tegnapi napon vettem rész a XXII. Női, Férfi Fekvenyomó Magyar Bajnokság, Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságon. Ilyen közel még soha nem volt hozzám Magyar Bajnokság rendezve, hisz fél órán belül oda is értem a helyszínre. A mérlegelés már elkezdődött amikor odaértem, de nem volt gond a súlyommal 65,20-al mérlegeltem. Sajnos a verseny előtti bemelegítés nem úgy zajlott ahogy szerettem volna. Túl későn kezdtem bemelegíteni. 140 kg volt a kezdőfogásom az F6-os ruhámban. A 140-es nyomás:

A sikeres fogás után gyors ruhacsere a Super Katanara és mentem 150-re. Szépen lejött és meg is nyomtam, de valószínűleg a fenekem elemelhettem egy picit és elvették a gyakorlatot. A 150-es nyomásom:

3 kísérletemre maradtam a súlyon, de akkor már elfogyott az erőm. Valószínűleg a nem megfelelő bemelegítés miatt nem volt megfelelő a teljesítményem, de a 150-et sajnálom, hogy nem jött össze. Az edzőm véleménye szerint az első 150 az megvolt. :) Ezzel az eredménnyel a 2. helyen végeztem.

Remélem a Jánoshalmán megrendezésre kerülő RAW (fekvenyomó ruha nelküli) Fekvenyomó Magyar Bajnokságon jövőhétvégén a terveim szerint alakul a versenyem. Bár éjszakás műszakban dolgozom majd, ami nem kedvez a jó formának.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr793415011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eroemeles.com 2012.04.15. 17:52:39

Sok sikert a raw bajnoksághoz!

KissCsovi 2012.04.15. 17:57:49

Utólag is nagyon szépen köszönöm! Elnézést a késői reakcióért, de valami nem működnek rendesen a kommentek körül és csak most láttam meg. Elnézést és mégy egyszer köszönöm. A második hely ott is meglett. :)
süti beállítások módosítása