HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

Az első súlyemelő edzés

2012.02.20. 20:02 KissCsovi

Korábban is kacérkodtam a gondolattal, hogy a súlyemelés technikáját is elsajátítom. A lábam és a vállam gyenge pontjaim, amit a súlyemelés gyakorlása közben remélhetőleg felzárkóztatom a többi izomhoz.  Múlthét csütörtökön leigazoltam a BKV Előre Sc-hez. Korábban is gyakorolgattam 1-2 helyben végezhető gyakorlatot a konditeremben, de ott kevés a hely ehhez. A mai napon is ilyesmi gyakorlatokat végeztem. Az edző nem engedte, hogy nagy súlyokra menjek. Mellről nyomást, széles fogásos felhúzást és elöl guggolást mondott az edző, de én a végén még csináltam tarkóról guggolást és sétáló kitörést. Így a soron következő lábedzést is megtartottam. Aki figyelmesen olvasta a blogomat eddig az tudja, hogy eddig hétfőn volt az erőemelő edzésem, amit most előre vettem vasárnapra és a héten már szombatra tervezek. Ez a forma időzítés miatt kell, hisz lassan közeledünk az év első versenyéhez a RAW Erőemelő Magyar Bajnoksághoz, ahol terveim szerint megdöntöm az általam felállított "ruhás" felhúzó rekordot. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr824149348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jim stark 2012.03.13. 20:47:31

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy a bkv-s súlyemelőknél mikor tartanak edzéseket? és mennyibe kerülnek?
Elszeretném kezdeni én, de kb semmi információ nem lelhető fent róluk a neten, telefont meg nem veszik fel.
Köszi.

KissCsovi 2012.04.15. 17:52:16

@jim stark:
Helló!

Örülök, hogy e remek sport neked is tetszik. Az edzések a BKV-ban hétköznap délután vannak. Most a hosszú hétvégén nem lesz edzés csütörtökön és pénteken. Én holnap délután 2 tájt megyek le edzeni. A havi tagdíj 2000 Ft. Szerintem ez is nagyon baráti a mai árakhoz. Nem utolsó sorban pedig egy nagyon jó csapat tagja lehetsz, ha lejössz hozzánk edzeni. Az edző Nagy Bernadett (a Eurosporton ő szokott a szakkommentátor lenni) telefonszámát is meg tudom adni neked, ha írsz nekem a kisscsovi@freemail.hu e-mail címre és akkor vele is tudsz egyeztetni.
süti beállítások módosítása