HTML

Ha kitartó vagy, sok mindent elérhetsz!

Ez a blog azért jött létre, hogy másoknak egyfajta példát és motivációt adjak. Mindenki csak keresi a kifogást miért nem tud lemenni az edzőterembe, hogy a fejében kialakított képet megvalósítsa. Le szeretnél fogyni? Izmosodni, erősödni akarsz? Vagy jó állóképességet szeretnél? Ezért mind tenni kell. Nem csak a TV előtt kell ülni kortyolgatni a sört és enni a pizzát, vagy számítógépet nyomkodni egész nap. Ne higgyétek el, amit a TV-ben mutatnak, hogy nem kell tenned semmit, csak a csodabogyót beszedned, meg turbó diéta, vagy bármi ilyen hülyeséget. Tartós eredményt hónapok, évek alatt ér el az ember. A sport legyen az életed része. Én már 10 éves korom óta rendszeresen mozgok. A blog elindítása az első országos csúcsom elérése inspirálta. Sokan mondták nekem, hogy még iskola mellett csak-csak sportolok, de majd, ha elkezdek dolgozni... Jelenleg 2 éve 3 műszakban dolgozom és anyagilag sem állok jól, de mégis elég szép sportsikereket érek el a mai napig is. Ezt szeretném a blogomban nektek példaként felállítani, hogyha kitartó vagy és küzdesz akkor sok mindent elérhetsz. Soha nem késő belevágni!

Friss topikok

Címkék

Szabadidős Magyar Bajnokság 2016, Sukoró

2016.07.25. 21:43 KissCsovi

23-24.-én Sukorón voltam a Szabadidős Magyar Bajnokságon Sukorón. Az első napon az 500 méteres távok voltak terítéken. Egyesben sajnos az előfutamban sikerült lecsúsznom a továbbjutó helyről mix párosban viszont továbbjutottunk és végül az 5. helyen sikerült végeznünk.

Vasárnap 200 méteres távon csaptunk össze. Egyesben az előfutamból sikerült a középfutamba jutnom, de onnan sajnos már nem léptem tovább. Párosban viszont szintén sikerült beverekednünk magunkat a döntőbe. Egy nagyon jó pályát sikerült futnunk. A hétvégén ez volt a legjobb pályám. A futam vége pedig meghozta a hétvége legszorosabb befutóját. Végül szintén 5. helyen végeztünk, de a 2.-tól csupán csak 126 ezred másodperc választott el minket. Ez igazán nem sokon múlott.

Ha több időnk lett volna edzenünk akkor biztos, hogy sikerült volna a győzelem is. Remélem jövőre megmutathatjuk, hogy jobban is megy ez. 

A hétvégén a füredi lányoknak sikerült 5 aranyérmet is bezsebelniük. Nagyon ügyesen és jól versenyeztek. Ezúton is gratulálok nekik!

A jegyzőkönyv:

szabadidos_ob_jegyzokonyv.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legykitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr458914180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása